Laskentapäällikkö tai laskentainsinööri, Temotek

Temotek on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkän linjan konkareita ja dynaamisia kiinteistö- ja rakennusalan uudistajia, visionäärejä ja tekijöitä. Jo 25 vuoden ajan olemme tarjonneet yksilöllistä laatua asiakkaidemme arvostamalla tavalla. 

Laatua voi olla arkkitehtuuri, sopiva hinta, rakentamisen nopeus, vuorovaikutteinen suunnittelu tai vaikka ilahduttava palvelu. Meille on tärkeintä räätälöidä kullekin asiakkaalle odotukset ylittävä kokonaisuus – sitä on Temotekin laatu. 

Haemme nyt

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ- tai LASKENTAINSINÖÖRIÄ

pääkonttorillemme Ouluun

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisten kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskentaan yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa. 

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja mielellään jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet tarkka ja huolellinen sekä toki myös matemaattinen ja analyyttinen. Laskennan tehtäviin meillä soveltuu hyvin systemaattinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Sinulla on halua oppia uutta ja aito kiinnostus laskennan tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal Services Oy:ssä Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai email martti.kangas@hrlegal.fi tai Temotek Oy:ssä Seppo Klemettilä, puh 040-703 4000  email seppo.klemettila@temotek.fi Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä, alla olevan linkin kautta. 


Hakuaika alkaa: 15.02.2021 10:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:59

Jaa ilmoitus